Η Εταιρία

Δέλτα Μάρμαρα

Η εταιρία ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Επενδύοντας σε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία σήμερα σε μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας φυσικών πετρωμάτων αλλά και σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων της, η ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, έχει καταφέρει να διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που συνεχώς αυξάνεται, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η καθετοποιημένη οργάνωση του εργοστασίου της αλλά και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, της δίνει το πλεονέκτημα να μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλα έργα και να συνεργάζεται με τις πλέον μεγαλύτερες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες του χώρου.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, παράγει ποικιλία φυσικών προϊόντων σε κάθε μέγεθος και σχήμα από πάγκους κουζίνας και πλακίδια μέχρι τεμάχια «ειδικών διαστάσεων», προσαρμοσμένα πάνω στίς σύνθετες ανάγκες του κάθε έργου.

 • Πλακίδια μαρμάρου και γρανίτη όλων των διαστάσεων
 • Σκαπιτσαριστό και κυβόλιθοι
 • Ειδικές διαστάσεις για ορθομαρμαρώσεις
 • Καλλιτεχνικές εργασίες με σκαλίσματα
 • Τζάκια
 • Πισίνες
 • Ειδικές εργασίες με CNC όπως κολώνες, μετώπες, φουρούσια κλπ.

Όραμα

 • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
 • H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών
 • Να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίησή τους
Εργοστάσιο

Η ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ βασίζεται τόσο στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της όσο και στην άρτια οργανωτική της λειτουργία.

Το εργοστάσιο της Δελτα Μαρμαρα βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου κοντά στο Διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών. Σε ένα χώρο 3000 τμ υπάρχει στεγασμένος χώρος 1200τμ με υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας καθώς και υπαίθριος χώρος με μεγάλο stock πρώτης ύλης. Στο τμήμα σχεδιασμού κάθε έργο μελετάται και σχεδιάζεται με πολύ προσοχή σύμφωνα πάντα με τις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Στη συνέχεια ελέγχεται η ακρίβεια των σχεδίων γίνεται η κοπή και επεξεργασία των υλικών σε πλακες, πλακίδια, ειδικές διαστάσεις, τρισδιάστατες μασίφ κατασκευές (κίονες, φουρούσια, κουπαστές κα). Στη συνέχεια το άριστο επιτελείο των τεχνιτών μας ελέγχει και τοποθετεί ακολουθώντας επακριβώς τα σχέδια όπου έχουν καταγραφεί όλα τα επι μέρους κομμάτια της κατασκευής.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα εγγυημένο.

Παραγωγή

Βασικός μας στόχος, είναι η εξυπηρέτηση με την σωστή ποιότητα και συνέπεια στον τελικό μας πελάτη.

Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για την κοπή και επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών, φυσικών πετρωμάτων, χαλαζιακών πετρωμάτων. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα για κάθε απαιτητικό έργο.

Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός είναι:

 • CNC μηχάνημα κοπής
 • Ηλεκτρονικές φρέζες με ακρίβεια κοπής laser
 • Μουρελομηχανή
 • Αυτόματες γυαλιστικές μηχανές
 • Μηχανήματα για χτένισμα, χτύπημα αμμοβολή και αντικέ
Μεγάλα σύνθετα αρχιτεκτονικά έργα

Απευθυνόμαστε σε

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ / ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ / ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Τα μεγάλα και σύνθετα έργα για να μπορούν να αποδώσουν το επιδιωκόμενο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα, αλλά και την μοναδική υπογραφή των ανθρώπων που έχουν εμπλακεί στην υλοποίηση τους, απαιτούν επαγγελματική οργάνωση, μελέτη, ανάλυση, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ροής εργασιών και σωστή χρωματική και διαστασιολογική επιλογή των προδιαγραφόμενων υλικών.

Η ΔΕΛΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, λόγω της μεγάλης της εμπειρίας, μπορεί να προσφέρει αυτή την πολύτιμη υποστήριξη στον σύγχρονο Έλληνα επαγγελματία αρχιτέκτονα, μηχανικό, και διακοσμητή, σε όλο αυτό το ανωτέρω φάσμα εργασιών υλοποίησης ενός μεγάλου έργου.
Η επιστημονική και πρακτική κατάρτιση των ανθρώπων της εταιρίας που εμπλέκονται στα έργα, τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να προβλέπουν ή να επισημαίνουν όλα τα προβλήματα που είναι μοιραίο να εμφανιστούν σε ένα έργο, αντιμετωπίζοντάς τα με τον καταλληλότερο δυνατό τρόπο.
Τα επαγγελματικά οργανωμένα συνεργεία μας, με την μεγάλη τους εμπειρία σε συνεργασία με τους μηχανικούς και επαγγελματίες project managers της εταιρίας μας, μπορούν να διασφαλίσουν την άψογη τοποθέτηση των επιλεγμένων υλικών στο απαιτητό χρονοδιάγραμμα.
Μενού